برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان معلم كلاس ششم و آدرس 6in6.loxblog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
به اين وبلاگ خوش آمدید سعي شده است جهت استفاده بهتر شما عزيزان ، مطالب نو و جالب و دست اولي خدمت شما ارائه گردد ، اميدوارم مورد پسند و استفاده ي شما دوستان قرار بگيرد لطفاً با نظرات و پيشنهادات و انتقادات سازنده ي خود ما را در بهتر شدن اين وبلاگ ياري نمائيد.
با تشكر مديريت وبلاگ
اثرات مثبت بازی های رایانه ای : نمی توان خوبی های چنین بازی هایی را نادیده گرفت ؛ جون :
یادگیری را آسان و توجه کودکان را جلب می کنند . از این طریق است که کودکان امکان می یابند نقاشی ها و داستان هایی را خلق کنند . بعضی بازی ها نیز آنان را به تاریخ یا جغرافیا علاقه مند می کنند و مهارت هایی را به کودکان می آموزند.
آن ها را وارد دنیایی می کند که کنترلش در دست آن هاست .
باعث هماهنگی چشم و دست و پرورش عضلات ظریف کودک می شوند . بچه هایی که با رایانه کار می کنند ، نسبت به دیگر هم سالان خود عکس العمل سریع تری نشان می دهند . همچنین به کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری هایی چون « فلج مغزی» یا « نارسایی در تشخیص واژه ها » کمک می کنند .
برای معلولان و پر کردن اوقات فراغت آنان وسیله ای کمک آموشی محسوب می شوند .
مفاهیم و مبانی ریاضیات را با شکل های متنوع و به طور ساده به کودک آموزش می دهند .
به کودکان کمک می کنند مهارت هایی را تمرین کنند .
اثرات منفی بازی های رایانه ای :
آسیب های جسمانی
آسیب های روانی - تربیتی ( افزایش حس پرخاشگری - تنبل شدن ذهن - افت تحصیلی - )
آسیب های جتماعی ( انزواطلبی - متزلزل شدن روابط خانواده )
راه حل های پیشنهادی :
آشنایی والدین با بازی های رایانه ای و انتخاب ازی های متناسب با سن فرزندان
فرزندان باید یاد بگیرند از رایانه هم مانند دیگر وسایل زندگی به صورت متعادل استفاده کنند . لذا در ساعات معینی به کودکان اجازه ی انجام بازی های انه ای را بدهید. شاید دفعات اول آنان کمی مقاومت نشان دهند ، اما به مرور زمان به نظم در استفاده از رایانه عادت می کنند .
والدین زمان بیش تری را در کنار فرزندان خویش بگذرانند . هر قدر صمیمیت و ارتباط صحیح بین فرزندان و خانواده بیش تر باشد ، زمینه ی استفاده از بازی های غیراستاندارد کم تر می شود .
بهتر است پدر ومادرها گاهی در انجام بازی ها با کودکان همراه شوند . بازی های دسته جمعی می تواند به صمیمیت روابط خانواده و ایجاد رقابت سالم کمک کند .
در کنار استفاده از رایانه ، تحرک هم لازم است ، فرزندان را به ورزش های مناسب تشویق کنید .
ایجاد بازی های فکری ومعمایی از راه های رشد خلاقیت و نوآوری کودکان هستند ؛ بازی هایی که بیش تر سلول های مغزی را به کار وادار و فکر آنان را درگیر کنند . نرم افزارهای آموزشی نقش مهمی در این زمینه دارند .
با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد
باتشكر - مديريت وبلاگ